Är du vår nya logistikmedarbetare?

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och drivande företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter i ett engagerat team? Vi växer och söker därför en medarbetare till vår logistikavdelning som vill vara med och skapa framtiden.

Om Sohlbergs Jönköping
Sohlbergs i Jönköping är en lokal leverantör av bland annat verktyg, förnödenheter, personligt skydd till Industri, Bygg, Fastighet, och Servicesektorn. Vi ser en positiv utveckling & ökad efterfrågan på våra produkter & tjänster, därför söker vi nu ytterligare en engagerad och driven kollega till vårt team. Läs mer om oss här.

Om tjänsten:
Som Logistikmedarbetare hos Sohlbergs i Jönköping är du i ständig kontakt med våra kunder, drivande i godsflödet och strävar efter att ge bästa service och bygga långsiktiga kundrelationer. Vår logistik är navet i vår verksamhet som effektivt levererar in, plockar och packar gods samt levererar ut material till våra kunder.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande då du främst kommer jobba med orderplock men även med ankommande gods, leverera gods med turbil och plocka ut varor i butik/lager. Du arbetar effektivt och självständigt och förstår vikten av snabb och personlig service.

Sohlbergs i Jönköping har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

  • Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Jönköping.
  • Till denna tjänst tillämpar vi provanställning upp till 6 månader.
  • Kollektivavtal finns.

 

Kandidatprofil:
Vi letar efter dig som har det rätta drivet och vill arbeta i ett framåtlutat företag. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet utav liknande jobb sedan tidigare, men inget krav. Som person är du självgående, driven och tar gärna egna initiativ. Du trivs med att möta nya människor och skicklig på att lösa problem och har stor förståelse för kunders olika behov.

  • B-körkort är ett krav.
  • Truckkörkort är meriterande.
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och kan uttrycka dig väl.
  • Din sociala förmåga är viktig då du dagligen kommer träffa många människor.
  • Goda datakunskaper, gärna Officepaketet är meriterande.
  • Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

 

Intresserad?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snarast. Vid frågor kontakta David Gideskog 076-666 34 35.

Ansökan: Du mailar ditt CV och personliga brev till david.gideskog@sohlbergs.se senast 31 maj 2024. 

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng