Nu söker vi en till medarbetare inom Butik/Lager

Sohlbergs i Jönköping expanderar!

Om Sohlbergs Jönköping
Sohlbergs i Jönköping är en lokal leverantör av bland annat verktyg, förnödenheter, personligt skydd till Bygg, Fastighet, Industri och Servicesektorn. Vi har en positiv utveckling och har nyligen flyttat till nya större lokaler på Torsvik. Vi fortsätter nu vår expansion i Jönköpingsregionen och söker därför ytterligare en engagerad och driven kollega till vårt team. Läs mer om oss här.

Om tjänsten
Hos oss hittar du en varierad tjänst där du kommer vara en viktig kugge i vårt team. Som butikssäljare hos Sohlbergs är du i ständig kontakt med våra kunder, drivande i butiken och strävar efter att ge bästa service och bygga långsiktiga kundrelationer. Du ansvarar dels för sortiment, olika leverantörer och att ständigt utveckla butikens attraktivitet. Du arbetar effektivt och självständigt i vårt affärssystem.

Din tjänst kommer även innebära att stötta andra delar av verksamheten så som logistik och distribution.

Kandidatsprofil
Vi söker dig som trivs med ett varierat arbete, är ansvarstagande, flexibel och kvalitetsmedveten. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, är serviceinriktad och duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av försäljning och vårt produktsortiment är en fördel men inget krav. Det är även en fördel att du behärskar affärssystem, Excel och det svenska språket väl. Krav är att du har körkort B och det är meriterande om du har truckkort.

Tjänsten avser heltid, med fast månadslön och placeringsort Jönköping. Arbetstiderna avser dagtid. Till denna tjänst tillämpar vi provanställning upp till 6 månader. Kollektivavtal finns.

  • Heltidstjänst
  • Tillsvidareanställning
  • Krav körkort B
  • Truckkort meriterande


Intresserad?
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-04-09. Tjänsten kan komma tillsättas löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till: jobb@sohlbergs.se

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng